<<< повернутися | обговорити на форумі >>
ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З РЕГУЛЮВАННЯ РИНКІВ
ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ УКРАЇНИ

_________________________________________________________

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

25 січня 2005 року        м. Київ        № 3431

Про визнання таким, що втратило чинність
розпорядження Держфінпослуг від 02 грудня
2004 року № 2881


Враховуючи наявність ознак стабільності на грошовому ринку та у зв’язку з відсутністю політичних, економічних та соціальних ризиків, які можуть суттєво ускладнити діяльність кредитних спілок, керуючись положеннями статей 19, 20, 27, 28 і 29 Закону України „Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, статтею 26 Закону України „Про кредитні спілки” та пунктами 4 і 5 Положення про Державну комісію з регулювання ринків фінансових послуг України, затвердженого Указом Президента України від 04.04.2003 № 292, Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг України постановила:

1. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України від 02 грудня 2004 року № 2881 „Про тимчасові заходи щодо забезпечення стабільності діяльності кредитних спілок”.

2. Дане розпорядження набирає чинності з дати його прийняття.

3. Управлінню організаційно-аналітичного забезпечення роботи керівника (Степашкіна О.А.) забезпечити термінову публікацію цього розпорядження у засобах масової інформації.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на члена Комісії – директора департаменту нагляду за кредитними установами Оленчика А.Я.

Голова Комісії
В. Суслов


<<< повернутися | обговорити на форумі >>>