<<< повернутися | обговорити на форумi >>

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Останнім часом бурхливо розвивається кредитування аграрного сектору та малого бізнесу кредитними спілками. Для успішної видачі та повернення таких кредитів постало питання про написання бізнес-планів як обґрунтування потреби в кредиті.
Національна асоціація кредитних спілок України (НАКСУ) спільно із Громадською спілкою зовнішньоекономічних зв'язків (CNFA) вже проводила семінари з навчального курсу НАКСУ "Фінансове управління фермерським господарством" і зараз рада запросити кредитні спілки, що пройшли навчання за вище вказаним курсом та всі інші бажаючі кредитні спілки взяти участь у регіональних семінарах «Написання бізнес-плану», який є завершальною частиною цього навчального курсу. Консультанти CNFA проведуть тренінг з оцінки платоспроможності позичальника і складанню бізнес-плану для обґрунтування отримання сільськогосподарського та підприємницького кредиту.

Семінари будуть проходити:
25 вересня у Харкові на базі кредитної спілки «Україна»,
30 вересня у Львові на базі кредитної спілки «Єднання»,
5 жовтня у Херсоні на базі кредитної спілки «Єдність».

Вартість семінару:
· 50,00 гривень для членів НАКСУ,
· 100,00 гривень для всіх інших кредитних спілок, бажаючих взяти участь в семінарі.
Учасники семінару отримають навчальні матеріали для використання у кредитних спілках.
Витрати, пов'язані з проїздом, проживанням і харчуванням своїх представників, оплачують кредитні спілки.


Реквізити для оплати вартості семінару:

рахунок № 2600304356 в АБ "АЖІО" м. Київ, МФО 300175, код ЄДРПОУ 25198948; одержувач платежу: Навчально-методичний центр НАКСУ; призначення платежу: за інформаційно-консультаційні послуги, без ПДВ, згідно договору від 20.09.2004 року.

Для підтвердження участі у семінарі із зазначенням міста та дати проведення семінару, та за будь-якою подальшою інформацією просимо звертатися по тел.: (044) 219-41-92 до Світлани Прозорової, директора Навчально-методичного центру НАКСУ, Київ) та за адресою електронної .

Організаційний комітет:

С. В. Прозорова, НМЦ НАКСУ, Київ
Віра Вайсбродт, НАКСУ, Київ
Я. І. Ковдриш, CNFA, Київ


<<< повернутися | обговорити на форумi >>