<<< повернутися | обговорити на форумі >>

 

12-13 лютого  

Президент НАКСУ відвідав Луганську область

12 лютого на запрошення Спостережної Ради кредитної спілки «Благодійниця» (с.Шульгинка, Луганська обл.) Президент НАКСУ Петро Козинець та член Президії Ради НАКСУ Євгеній Дзюба прийняли участь в розширеному засіданні Спостережної Ради, на якому розглядалися організаційні питання. Як вже повідомлялося, пішов у вічність організатор і незмінний керівник КС «Благодійниця» М.М.Бровченко. Михайло Мефодійович користувався беззаперечним авторитетом у спілчан та й у всіх жителів села та району, підтвердженням чого стала участь широкого представницького активу села на засіданні Ради з їх власної ініціативи.

Одноголосним рішенням Спостережної Ради виконуючою обов’язки Голови Правління кредитної спілки була призначена Олена Єрещенко, яка на цьому ж засіданні зняла з себе повноваження Голови Спостережної Ради. Головою Спостережної Ради одноголосно обрано місцевого фермера Миколу Соломаху. На 13 квітня призначено чергові звітно-виборні збори КС «Благодійниця».

В той же день Петро Козинець зустрівся з фермерами Сватівського району, активістами кредитної спілки «Сватова лучка». На зустрічі йшлося про фермерські проблеми, про підвищення ролі кредитної спілки у фінансуванні села та про відповідальність фермерів за вчасне повернення кредитних ресурсів.

13 лютого відбулася зустріч Президента НАКСУ з лідерами кредитних спілок – членів НАКСУ Луганської області. На зустрічі йшлося про хід виконання стратегічного плану НАКСУ, проблеми переліцензування кредитних спілок, інші питання, що хвилюють кредитні спілки Луганщини (комп’ютерна програма, стягнення заборгованості, бюро кредитних історій, взаємовідносини з департаментом ДФП, посилення бренду НАКСУ, та ін.).

Зокрема обговорювалось питання алгоритму співпраці НАКСУ з Асоціацією Луганської області (де представлені в основному члени НАКСУ) та їх взаємопідтримки. Загалом засідання пройшло в дусі повного взаєморозуміння ситуації та констатації спільної відповідальності за успішність розвитку кредитних спілок Луганщини та України в цілому.

 

 


<<< повернутися | обговорити на форумі >>