<<< повернутися | обговорити на форумі >>
1/11/2007

                                                         


ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З РЕГУЛЮВАННЯ РИНКІВ
ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ УКРАЇНИ
____________________________________________________________

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

02.08.2007                    м. Київ                        № 7769


Про затвердження структури файлів, формату та
опису полів електронної форми даних, що
подаються юридичними особами - суб'єктами
господарювання до Держфінпослуг для внесення
інформації до Державного реєстру фінансових
установ

З метою реалізації єдиного підходу до заповнення електронних форм даних, що подаються юридичними особами - суб'єктами господарювання до Держфінпослуг для внесення інформації до інформаційної системи Державного реєстру фінансових установ відповідно до розпорядження Держфінпослуг від 28.08.2003 № 41 "Про затвердження Положення про Державний реєстр фінансових установ", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11 вересня 2003 року за № 797/8118, Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг України постановила:

1.Затвердити структуру файлів, формат та опис полів електронних форм даних (далі – Електронні форми), що подаються юридичними особами - суб'єктами господарювання до Держфінпослуг для внесення інформації до Державного реєстру фінансових установ (додається).

2.До 31.12.2007 Електронні форми складаються та подаються фінансовими установами за затвердженою цим розпорядженням структурою файлу через web-інтерфейс на офіційному сайті Держфінпослуг в режимі on-line (у разі відсутності доступу до web-інтерфейсу офіційного сайту Держфінпослуг Електронні форми складаються та подаються у форматі Microsoft Excel).

3.З 01.01.2008 Електронні форми складаються та подаються фінансовими установами через web-інтерфейс на офіційному сайті Держфінпослуг в режимі on-line.

4.Усі реквізити типу “дата” в Електронних формах заповнюються у форматі “дд.мм.рррр”, де:

"дд" – двозначне число, що означає календарний день у місяці;
"мм" – двозначне число, що означає місяць року;
"рррр" – чотири цифри числа року.

5.Інформація про статутний фонд (статутний або складений капітал) (за наявності відповідно до законодавства) подається в грошовій одиниці України - гривні.

6.Усі реквізити типу “грошовий” в Електронних формах заповнюються з розділовим знаком „кома”.

7.Усі реквізити типу „відсотки” в Електронних формах заповнюються з розділовим знаком „кома”.

8.Управлінню організаційно-аналітичного забезпечення роботи керівника (Шевченко Т. М.) забезпечити опублікування цього розпорядження на офіційному веб-сайті Держфінпослуг (www.dfp.gov.ua)

9. Управлінню організаційно-аналітичного забезпечення роботи керівника (Шевченко Т. М.) розмістити Електронні форми на офіційному веб-сайті Держфінпослуг (www.dfp.gov.ua) на сторінці "Державний реєстр фінансових установ / Положення про Державний реєстр фінансових установ".

10.Це розпорядження набуває чинності з 01.09.2007.

11.Розпорядження Держфінпослуг від 19.02.2007 № 6833 „Про затвердження структури файлів, формату та опису полів електронної форми даних, що подаються юридичними особами - суб'єктами господарювання до Держфінпослуг, для внесення інформації до Державного реєстру фінансових установ” вважати таким, що втратило чинність з 01.09.2007.

12.Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника Голови відповідно до розподілу обов’язків.

Голова Комісії                                           В. Альошин

Протокол № 344 засідання
Комісії від 02.08.07.

 


<<< повернутися | обговорити на форумі >>